Adventskalas 2019

Tre kockar bjuder in till årets Sörmländska Advenskalas på Äleby Gård

Vägen upp mot gården ringlar genom Ytterselös åkerhav. Skogsöar, storskog och dungar avlöser varandra mot Selaöns nordligaste udde.

Du åker genom de vilda djurens land, räv, hare, dov och kronhjort, älg, rådjur och  många vildsvin. De vilda är basen i allt vad som sker på Äleby.

Även i vårt Adventskalas. 

Här bjuder vi, Tre Kockar, Patrik Arneke, Maria Printz & Lasse Dahlént tillsammans med Familjen Högfeldt  in till ett rungande helaftonskalas.

Vi har samlat ihop alla våra mest personliga och älskade decemberfavoriter till en måltid som skall ta många timmar. En måltid som startar kring elden på gårdsplanen och slutar i köksvärmen med lek, stoj och sötsaker.

I Älebys gamla ladugård står borden uppdukade, ljusen tända och måltiden växlar mellan mat som kommer till ditt bord och mat som vi dukar upp där du själv väljer.

Det skall vara härligt på kalas. Att mötas över maten är ett oöverträffat sätt att umgås, träffa släktingar, diskutera företaget, koppla av, låta generationer mötas. Vårt Decemberkalas är inbjudande, varmt, personligt och passionerat.

I skrivandes stund stoppas det korv, jakt på älg och fågel pågår som bäst, grönsaker läggs in, frukt konserveras och material till kransar och dekorationer plockas i Selaöns skogar. I luciaveckan, då mörkret är som djupast, är vi redo för dig och dina vänner!

Varmt välkomna önskar Patrik, Maria & Lasse & Familjen Högfeldt

Tisdag 10:e december kl. 17.30

Onsdag 11:e december kl. 17.30

Torsdag 12:e december kl. 17.30

Fredag 13:e december kl. 17.30

Lördag 14:e december kl. 17.30

Söndag 15:e december kl. 12.00

Pris:

750 kr/person exklusive dryck

20 kr/ år 4-13 år

Endast bokning och förfrågning via flerakalas@gmail.com eller 070/7722049 Maria Printz