Gårdsbutik - Gör en utflykt till Äleby, handla viltkött och upplev naturen.

Välkomna till Äleby för att handla naturligt viltkött! I gårdsbutiken har vi dovhjort, kronhjort, vildsvin, älg, rådjur och vildand, rökt och viltkorvar.

Sörmländskt Oktoberkalas 26:e oktober

Det är höst på Selaön. Just i den här årstiden vill vi stanna upp och ställa till med kalas. Duka långa långa bord, tända upp eld, grill, och rök på gårdsplanen, ställa skummande kannor på borden och låta maten vara medelpunkten i några timmars gemyt.

Winemakers Dinner 15:e november

Äleby på italienska Den 15 november tar vi emot Anton Zaitsev, vinmakare på La Biòca, och gör tillsammans med honom och importören Wine iPass en ”Winemakers dinner” på Äleby. Kvällen inleds med en vinprovning och presentation av La Biòcás viner, vi får träffa vinmakare och importör samt får kunskap om de olika druvor som odlas i Piemonte.

Adventskalas 2019

Tre kockar bjuder in till årets Sörmländska Advenskalas på Äleby Gård! Det skall vara härligt på kalas. Att mötas över maten är ett oöverträffat sätt att umgås, träffa släktingar, diskutera företaget, koppla av, låta generationer mötas. Vårt Decemberkalas är inbjudande, varmt, personligt och passionerat.

Bröllop & Fest

Bröllop eller fest, avskilt och exklusivt för ett sällskap! Lantlig idyll eller elegans? Vi hjälper er att skapa den bästa dagen i ert liv!

Hyra hus

Hyr veckovis i sommar! Närhet till sjö, skog, fårhagar, gårdsbutiken och växthus. Garanterat avkopplande endast 9 mil från Stockholm.

Laga mat i vårt kök

Laga mat tillsammans med företaget, kunder eller kompisgänget! En kväll med nära till råvaran, nära till kunskapen och nära till skratt och teamkänsla!

Avskild konferens på Äleby Gård i Sörmland

Välkommen till Äleby Gård – en avskild konferensplats i natursköna Sörmland!