Sörmländska Midsommarlådan 2022

Selaön böljar skönt grön, vattnet i Mälarens vikar värms långsamt och ängarnas sommarblommor slår ut lagom till det är dags att klä stången och binda kransarna. Vi längtar efter att samla ihop råvarorna från våra kollegor runt om i Sörmland, samlas runt spisarna på Äleby och laga till en midsommarlåda full av mathantverk och måltidsglädje.

Gårdsbutik

Butiken är öppen efter överenskommelse via sms till 0705666222 I gårdsbutiken kan ni ta del av vad naturen på Äleby producerat i form av högkvalitativt naturligt nyttigt viltkött. I gårdsbutiken finns dovhjort, vildsvin, kronhjort, älg, rådjur, vildand, korvar och rökt kött. Allt kött är styckat och förädlat i vår godkända vilthanteringsanläggning för total spårbarhet. Välkomna!

Hyra weekend hus

Hyr en weekend/vecka eller längre! Närhet till sjö, skog, hagar, gårdsbutiken och växthus. Garanterat avkopplande endast 9 mil från Stockholm.

Avskild konferens för ett sällskap åt gången på Äleby Gård i Sörmland

Välkommen till Äleby Gård – en avskild konferensplats där ni är ensamma hos oss i natursköna Sörmland!

Aktiv matlagning, nära råvarorna, i Älebys matstudio

Att umgås runt grytorna tror vi är ett avslappnat och modernt sätt att knyta nya kontakter och stärka relationer! Vi på Äleby har lång erfarenhet av att tillaga vilt och tycker det är väldigt roligt att förmedla vår kunskap! Fokus läggs på lokala råvaror som viltkött, när- och härodlade grönsaker samt hantverk och att laga mat från grunden.