Måltid i Advent på Äleby Gård

Under december månad serveras en specialkomponerad adventsmåltid. Boka för sällskap om 10-20 personer under perioden 1-21 december. För mindre sällskap håller vi restaurangen öppen för bokningar kl. 18 fredag 9 samt lördag 10 december.

Hyr fest- och bröllopslokal på avskild Herrgård i Sörmland

Hyr en bröllopsplats nära naturen i äkta avskildhet! Skapa ert bröllop i en helt avskild miljö där ni och era gäster får vara helt själva och skapa det bröllop ni vill ha.

Gårdsbutik

Butikens öppettider innan nyår: Fredag 30 december kl. 11.00-15.00 Butikens ordinarie öppettider fredagar 13.00-17.00 samt lördagar 11.00-14.00 I gårdsbutiken finns dovhjort, vildsvin, älg, rådjur, vildand och korvar. Allt kött är styckat och förädlat i vår godkända vilthanteringsanläggning för total spårbarhet. Välkomna!

Sörmländsk Jullåda 2022

På Selaön förbereder sig marken för vila. Viltet betar de höstsådda grödorna. Ris blir till kransar och girlanger. Den första snön har fallit och smält undan lika snabbt som den kom. Decembers julmarknader avlöser varandra. Vi möts över glögg och kryddiga kakor.

Avskild konferens för ett sällskap åt gången på Äleby Gård i Sörmland

Välkommen till Äleby Gård – en avskild konferensplats där ni är ensamma hos oss i natursköna Sörmland!

Aktiv matlagning, nära råvarorna, i Älebys matstudio

Att umgås runt grytorna tror vi är ett avslappnat och modernt sätt att knyta nya kontakter och stärka relationer! Vi på Äleby har lång erfarenhet av att tillaga vilt och tycker det är väldigt roligt att förmedla vår kunskap! Fokus läggs på lokala råvaror som viltkött, när- och härodlade grönsaker samt hantverk och att laga mat från grunden.