Tre Kockars Sörmländska Kalaslåda lagom till Jul

Hej alla älskare av tradition, av hantverksmat, av mat lagade på råvaror som finns runt knuten, av julmåltider utan stress, av överraskande smaker och finurliga förpackningar bara att ställa fram!

Adventskalas

På Älebys Gårdsplan brinner eldarna, det skymmer, en påfågel tar sin kvällspromenad, i köket är det full action. För tredje gången skapar vi en helaftonsupplevelse med mat & gemyt i Adventstid. Vi gör som vi brukar, slår våra tre huvuden ihop och strider om vilka rätter vi älskar att laga, vad vi kan hitta på för nyheter och hur vi skall få er att längta ännu mer till jul.

Gårdsbutiken öppen - se tider nedan!

Mer öppet i butiken! Idag torsdag 6/1 kl. 10.00-13.00 Imorgon fredag 7/1 kl. 10.00-13.00 Butiken nu påfylld med fina detaljer. Filéer, ytterfilé och innanlår och övriga detaljer finns nu. Lägg upp ett lager i din egna frys inför vårens middagar. Välkomna❄️ I butiken finns även: Prinskorvar Hjortchorizo Andleverpastej Rökta andbröst Rökt dovhjort Övriga tider efter överenskommelse via sms till 0705666222 Jaktsäsongen är nu igång och vi fyller nu löpande på våra frysar! I gårdsbutiken kan ni ta del av vad naturen på Äleby producerat i form av högkvalitativt naturligt nyttigt viltkött. I gårdsbutiken finns dovhjort, vildsvin, kronhjort, älg, rådjur, vildand, korvar och rökt kött. Allt kött är styckat och förädlat i vår godkända vilthanteringsanläggning för total spårbarhet. Välkomna!

Hyra weekend hus

Hyr en weekend/vecka eller längre! Närhet till sjö, skog, hagar, gårdsbutiken och växthus. Garanterat avkopplande endast 9 mil från Stockholm.

Avskild konferens för ett sällskap åt gången på Äleby Gård i Sörmland

Välkommen till Äleby Gård – en avskild konferensplats där ni är ensamma hos oss i natursköna Sörmland!

Aktiv matlagning, nära råvarorna, i Älebys matstudio

Att umgås runt grytorna tror vi är ett avslappnat och modernt sätt att knyta nya kontakter och stärka relationer! Vi på Äleby har lång erfarenhet av att tillaga vilt och tycker det är väldigt roligt att förmedla vår kunskap! Fokus läggs på lokala råvaror som viltkött, när- och härodlade grönsaker samt hantverk och att laga mat från grunden.