Påskcatering Lördagen 11 april. kl 10-12

Vi packar din Sörmländska påsklåda med lokal mat. Vårens första primörer, fisk & kött, salt & sött. #supportyourlocals

Gårdsmåltid Söndagen 12 April kl 12.00

Lammungar, primörer, äggmålning, skott & gott, käka ute, påskfika, grill, rök, viltkött, keramik, lokal öl, cider och påskmust!

Primörlunch 30 maj kl 14.00

Välkomna att möta våren och försommaren på Äleby. Gör en visit i vårt växthus, tag en promenad i den vackra naturen runt gården., se vårens blommor ta sats, lyssna till fåglars sång och njut av naturens starka krafter. Vår gårdsbutik med viltkött håller öppet. Vi dukar upp till lunch i primörernas tecken.

Avskild konferens för ett sällskap åt gången på Äleby Gård i Sörmland

Välkommen till Äleby Gård – en avskild konferensplats där ni är ensamma hos oss i natursköna Sörmland!

Laga mat i vårt kök

Laga mat tillsammans med företaget, kunder eller kompisgänget! En kväll med nära till råvaran, nära till kunskapen och nära till skratt och teamkänsla!

Gårdsbutik - Gör en utflykt till Äleby, handla viltkött och upplev naturen.

Välkomna till Äleby för att handla naturligt viltkött! I gårdsbutiken har vi dovhjort, kronhjort, vildsvin, älg, rådjur och vildand, rökt och viltkorvar.

Bröllop & Fest

Bröllop eller fest, avskilt och exklusivt för ett sällskap! Lantlig idyll eller elegans? Vi hjälper er att skapa den bästa dagen i ert liv!

Hyra hus

Hyr veckovis i sommar! Närhet till sjö, skog, fårhagar, gårdsbutiken och växthus. Garanterat avkopplande endast 9 mil från Stockholm.

Laga mat i vårt kök

Laga mat tillsammans med företaget, kunder eller kompisgänget! En kväll med nära till råvaran, nära till kunskapen och nära till skratt och teamkänsla!

Kick-off/Team aktivitet

Ge dig och företaget en kickstart! På Äleby kan vi erbjuda matlagningsaktiviteter som främjar teamkänslan och ger bestående intryck. Måltiderna som serveras tar sitt avstamp i vår egen vilthantering och vad naturen kan erbjuda just nu.