Sörmländska Påsklådan 2022

Äntligen tittar snödropparna upp, hasseln blommar och våra övervintrade bisamhällen börjar vakna till liv. Selaöns åkerhav förvandlas långsamt från vintergrått till vårgrönt, som vi har längtat! Tre Kockar ser fram emot att hantverka tillsammans igen. Att leta fram nässlor och skott, att stoppa korven och baka riktigt god kavring, att få starta upp Påskköket på Äleby Gård och bit för bit fylla en kalaslåda med härlig lokal säsongsmat för det lilla eller större påskkalaset hemma hos Dig.

Gårdsbutik

Butiken är öppen efter överenskommelse via sms till 0705666222 I gårdsbutiken kan ni ta del av vad naturen på Äleby producerat i form av högkvalitativt naturligt nyttigt viltkött. I gårdsbutiken finns dovhjort, vildsvin, kronhjort, älg, rådjur, vildand, korvar och rökt kött. Allt kött är styckat och förädlat i vår godkända vilthanteringsanläggning för total spårbarhet. Välkomna!

Hyra weekend hus

Hyr en weekend/vecka eller längre! Närhet till sjö, skog, hagar, gårdsbutiken och växthus. Garanterat avkopplande endast 9 mil från Stockholm.

Avskild konferens för ett sällskap åt gången på Äleby Gård i Sörmland

Välkommen till Äleby Gård – en avskild konferensplats där ni är ensamma hos oss i natursköna Sörmland!

Aktiv matlagning, nära råvarorna, i Älebys matstudio

Att umgås runt grytorna tror vi är ett avslappnat och modernt sätt att knyta nya kontakter och stärka relationer! Vi på Äleby har lång erfarenhet av att tillaga vilt och tycker det är väldigt roligt att förmedla vår kunskap! Fokus läggs på lokala råvaror som viltkött, när- och härodlade grönsaker samt hantverk och att laga mat från grunden.