Välkommen till Gårdshuset på Äleby

Gårdshuset på Äleby är restaurangverksamheten på gården och drivs av de lokala mataktörerna Patrik Arneke och Tobias Andersson och tillsammans med familjen Högfeldt skapar vi unika helhetsupplevelser i naturnära och avslappnad miljö.

Från september till juni ansvarar Gårdshuset för restaurangverksamheten. Vårt primära fokus är konferensmiddagar och företagsevent men även jaktmiddagar, bröllop, fest, catering och temamiddagar. 

Närheten till det vilda skafferiet och med Mälaren precis intill är det en stor del av kökets utgångpunkt. Säsongbetonat och hållbart är våra ledord. 
Med sällskap från 10 - 80 personer kan vi skräddarsy er upplevelse i en ostörd miljö på vackra Selaön.
Boende finns fördelat i ca 20 dubbelrum. 

Ni tar er enklast till oss med bil men vi hjälper er gärna att förbeställa taxi. Från Strängnäs station till Äleby gård finns taxi till fasta priser upp till 8 personer/bil. Från Strängnäs station tar det ca 30 min. Meddela oss i er förfrågan så hjälper vi er.

Förfrågningar skickas till gardshusetab@gmail.com
Patrik Arneke 070-5334034
Tobias Andersson 070-7234124

Följ Gårdshuset på Äleby på Instagram & Facebook
MatiFokus nyhetsbrev - Få det senaste om våra event, temamiddagar och annan intressant information.

Vi är stolta medlemmar i Sörmlands Matkluster.

Temamiddagar & Erbjudanden

Kommande på Gårdshuset på Äleby och vad vi erbjuder just nu.

Vilka är vi?

Patrik Arneke och Tobias Andersson. Två kockar med långvarig erfarenhet från restaurangbranschen skapar unika helhetsupplevelser med utgångspunkt från köket på Äleby.